​Kontakt os på telefon: 56 39 81 06

Overnatning på hyggeligt hotel​

Dalby Hotel tilbyder vi naturligvis også overnatninger. Skulle du have behov for en overnatning i smukke omgivelser nær Køge og Næstved på Sydsjælland, kan vi til konkurrencedygtige priser tilbyde hyggelige værelser i fine omgivelser. Alle vores værelser er designet med et behageligt og lyst interiør, og vores åbne fællesarealer byder op til mere end bare en overnatning.

Vores værelser

Hos Dalby Hotel har vi 28 værelser. Alle vores værelser er udstyret med eget bad og toilet, og der findes desuden både telefon og TV på samtlige værelser. Vi har forskellige typer af værelser, og vores dobbeltværelser kan for eksempel indrettes til at blive familieværelser, hvis dette ønskes.

Mere end bare en overnatning

Vi vil gerne tilbyde mere end bare en overnatning, derfor har vi valgt at tilbyde gratis morgenmad i vores hyggelige restaurant til alle gæster, der bestiller en overnatning.

Foruden mandag morgen serveres der morgenmad alle dage, som du kan nyde med udsigt til de grønne og idylliske områder.​

Når du bestiller en overnatning hos os, har du naturligvis også adgang til vores åbne arealer, og når vejret er til det, kan du nyde vores hyggelige have.

Du kan bestille din kommende overnatning ved at klikke nedenfor, ellers bedes du at kontakte os for mere information eller for bestilling. Du kan nå os på telefon 56 39 81 06 eller på e-mail hotel@dalbyhotel.dk.

Se priserne for vores hotelværelser her

Skriv til os allerede i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 40 anmeldelser på​ Facebook

Vores reception er åben

Man
​Tirs - Fre

​Lør

Søn

09:00 - 22:00​
​​06:00 - 22:00​
​08:00 - 22:00​
​08:00 - 12:00

Kontaktoplysninger​

Vordingborgvej 425, 4690 Haslev

​Telefon: 56 39 81 06
​E-mail: hotel@dalbyhotel.dk

Firmaoplysninger

​Dalby Hotel & 

Restaurant Bregnen


​CVR: 26623677

Følg os på Facebook