Bæredygtighed – ESG

På Dalby Hotel & Restaurant Bregnen har vi i mange år – måske uden at vide det – arbejdet med bæredygtighed. Og det har vi fordi bæredygtighed også er godt købmandskab – det er sundt for ens forretning.

Med FN’s verdensmål i mente er det nok ikke gået nogen næse forbi at det er mere og mere essentielt at vi alle tænker tanken og forandre vores vaner. Det bliver nu mere og mere visualiseret gennem certificeringer, som vi når de rette kommer også vil tilgå. Lige for tiden er det blot ikke økonomisk forsvarligt, da det vil være unødvendig kapital at binde op på certificering for noget vi allerede gør.

Vi har tilmeldt og Refood, som på flere måder bidrager positivt for vores gæster og os som virksomhed. Vores madaffald bliver sorteret og genanvendt til energi. Vi betaler mindre for at få vores restaffald afhentet, da den del som hentes til Refood afregnes med en fast pris, hvorimod dengang da det kom i restaffald blev det afregnet pr. kilo. Alt i alt en super god løsning for alle.

Derudover er vores fokus på energioptimering på alt fra lys til varme og vandforbrug.

Vi har truffet ledelsesmæssige beslutninger om vores personalesammensætning, som derfor består af en bred vifte af forskellige typer medarbejdere. Vi har f.eks. to ansat i fleksjob. Det er en fantastisk løsning for os som mindre virksomhed at der er medarbejdere til rådighed, som har glæde af ikke at skulle arbejde 37 timer om ugen. Der er mange opgaver på et hotel og i en restaurant, som med fordel kan løses af medarbejdere på deltid og med forskellige kvalifikationer.

Derudover er vi engageret i at hjælpe med praktik, hvor borgere har behov for en afklaring af, hvad kan de klare at arbejde med, hvor mange timer og hvordan er deres fysik eller psyke i forbindelse med at træde ind på arbejdsmarkedet igen efter f.eks. en ulykke eller et sygdomsforløb. Det er utroligt givende som arbejdsplads at kunne bidrage til at få medmennesker i gang igen.

Vi synes selv at have en lille solstrålehistorie med en medarbejder, som kommer til os i praktikforløb, da medarbejderen er blevet for ”dygtig” på sin tidligere mere beskyttet arbejdsplads. Efter noget tid med læring og arbejdsomhed fra medarbejderen side er det nu blevet til, at vi har ansat medarbejderen på en helt ”normal” kontrakt, hvor hverken kommune eller andre er inde over – medarbejderen er nu herre over eget liv og bevist at kunne bestride et job på arbejdsmarkedsvilkår – det er helt fantastisk.

Vi vil fortsætte vores arbejde og gøre os umage med at leve op til de forventninger, der stilles til os som virksomhed i en stærkt forandrende verdensorden.

Vi glæder os til at give jer en autentisk hoteloplevelse på landet.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Dalby Hotel & Restaurant Bregnen

Vordingborgvej 425, 4690 Haslev

Klik her for rutevejledning

CVR: 26623677

Kontakt os

Telefon: 56 39 81 06

E-mail: hotel@dalbyhotel.dk

Samtykkeerklæring

Åbningstider

Mandag: 09:00 - 22:00

Tirsdag - fredag: 06.00 - 22.00

Lørdag: 08:00 - 22:00

søndag: 08:00 - 12:00