Konference kan afholdes på Dalby Hotel​

Velkommen til dit foretrukne konferencecenter på Sydsjælland. Med vores imødekommende og kompetente personale og vores fine lokaler egner vi os hos Dalby Hotel også yderst fint til afholdelse af din næste konference og møder.

Vi kan sammensætte en løsning, der er skræddersyet efter jeres behov, med alt hvad der hører sig til, når en konference skal afholdes. Vi har de rette lokaler og det materiale i skulle behøve. Vi kan stå for mad og drikke under mødet eller en konference, og vi kan til og med arrangere eventuelle overnatninger ved konferencer af flere dages varighed.​

Konferencer og møder

Hos Dalby Hotel har vi stor erfaring med afholdelse af forskellige konferencer og møder. Vores rummelige og lyse lokaler byder ind til møder og/eller konference med op til omkring 70 deltagere.

Vi har tre forskellige afdelinger, der er designet til at skabe den rolige atmosfære, som er en nødvendighed under en konference.

Skulle det blive nødvendigt med en pause fra mødet eller konferencen, så har vores deltagere også adgang til det store grønne område, der hører til vores hotel.

Menuer ved konference

Ved afholdelse af en konference hos os tilbyder vi naturligvis også en lækker og varieret menu. Vi anvender altid sæsonens friske råvarer, hvilket skaber en frisk og varierende menu. Vi sørger naturligvis for altid at sammensætte menuen efter vores kursisters- eller mødegæsters behov.

For mere information om afholdelse af konference på Dalby Hotel i Haslev kan i bestille vores konferencemateriale ved at udfylde formularen til højre. For yderligere information eller bestilling af en kommende konference, bedes i at kontakte os på telefon 56 39 81 06 eller på e-mail hotel@dalbyhotel.dk.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Dalby Hotel & Restaurant Bregnen

Vordingborgvej 425, 4690 Haslev

Klik her for rutevejledning

CVR: 26623677

Kontakt os

Telefon: 56 39 81 06

E-mail: hotel@dalbyhotel.dk

Samtykkeerklæring

Åbningstider

Mandag: 09:00 - 22:00

Tirsdag - fredag: 06.00 - 22.00

Lørdag: 08:00 - 22:00

søndag: 08:00 - 12:00