​Kontakt os på telefon: 56 39 81 06

​Den ekstravagante

Det fuldendte festarrangement til at fejre den store begivenhed med en ubeskrivelig festmenu og overnatning til alle dine gæster.​

Velkomstdrink:​

Caprice de Lune.

Appetizer:​

Køkkenchefens overraskelse.​

Forret:

Let røget stegt laks med kartoffelpure, sprød salat, kartoffel chips, baconstøv & fennikel-citron kompot & hjemmebagt koldhævet brød.​

Mellemret:​

Gulerods-appelsin granits med timian & sprødt.​

Hovedret:

Helstegt kalvemørbrad med sprængt bryst i cremet sauce serveret med sprøde urter, cognac-peber glace hertil årstidens garniture & kartoffel.​

Dessert:

Knækket mazarin hertil hindbær sorbet med sort peber, hvid chokolade sne, crunch & bær.​

Vin:

Husets vine ad libitum under middagen.​

Kaffe/te:

m. 1 glas Cognac el. Baileys

​Natmad:

Pølse-paté-ostebord.​

Overnatning:​

I dobbeltværelse m. bad, toilet, TV og telefon.​

Morgenbuffet:​

Varieret ta´ selv bord.​

​Alt dette for kr. 1095,00 pr. person

Min. 20 couverter. Alle vores priser er incl. 25% moms og betjening.

Fest Materiale i PDF format

Vurderet 4.4 / 5 stjerner på baggrund af 27 anmeldelser på​ Facebook

Vores reception er åben

Man
​Tirs - Fre

​Lør

Søn

09:00 - 22:00​
​​06:00 - 22:00​
​08:00 - 22:00​
​08:00 - 12:00

Kontaktoplysninger​

Vordingborgvej 425, 4690 Haslev

​Telefon: 56 39 81 06
​E-mail: hotel@dalbyhotel.dk

Firmaoplysninger

​Dalby Hotel & 

Restaurant Bregnen


​CVR: 26623677

Følg os på Facebook

Delores ApS
Vordingborvej 425
4690 Haslev
Tlf.: 56 39 81 06
CVR: 26623677
hotel@dalbyhotel.dk